Vacuumglasnederland maakt onderdeel uit van de Noord-Hollandse Glascentrale, een onafhankelijke glasgroothandel waar wij ons richten op het leveren en verwerken van vlakglas voor de bouwsector, timmerindustrie en andere glasverwerkende bedrijven van klein tot groot. Ook voor advisering, engineering bent u aan het juiste adres. Korte lijnen, jarenlange ervaring, flexibiliteit en persoonlijkheid zijn onze kernwaarden.

 

Omdat de vraag naar vacuümglas een enorme vlucht meemaakt, heeft de Noord-Hollandse Glascentrale besloten om een aparte tak binnen al zijn disciplines op te zetten en ons op dit gebied niet meer uitsluitend te beperken tot Noord-Holland.

 

Samen met ons opgebouwd dealernetwerk van vacuümglas-specialisten die advisering, levering en montageprojecten kunnen verzorgen voor zowel de zakelijke- als de particuliere markt gaan wij de groeiende vraag naar vacuümglas aan.

 

Bent u particulier? Dan kunt u bij ons terecht voor advies en vragen over de verschillende mogelijkheden op het gebied van vacuümglas via mail of telefoon en zullen wij u, indien gewenst, in contact brengen met de dichtstbijzijnde dealer/vacuümglas-specialist.